Skip to content
Open menu

Här kan du köpa Woolnut MacBook-fodral gjorda i äkta fullnarvsläder från Skandinavien samt 100% naturlig tovad ullfilt. Våra MacBook läderfodral finns i svart, cognac-brun, grön och ljusgrå, alla med en insida av gråmelerad ull från Tyskland. Förutom att skydda din dator så ger Woolnut fodral för MacBook-serien ett slimmat och stilfullt utseende. Våra läderfodral är dessutom perfekta som underlägg till laptopen när du arbetar och det går utmärkt att ladda datorn samtidigt som fodralet sitter på.

Woolnut är ett svenskt varumärke inom premium-läderaccessoarer grundat 2012. Våra produkter präglas av enkla men stilfulla designer av högsta kvalitet och funktionalitet. Detta går hand i hand med Apple’s produkter vilket innebär en perfekt matchning mellan accessoar och produkt. Läs mer om våra fodral till MacBook nedan och beställ genom vår officiella webshop (endast på engelska) med snabb frakt inom Sverige. Vi gör även fodral till iPad och skal till iPhone och AirPods.

macbook-fodral 2023 woolnut

Testimonials

"Woolnut är ett fantastiskt litet företag från Sverige som gör lädervaror av högsta kvalitet för flera modeller av MacBook."

Macworld

"Utseendet är helt i toppklass. Lädret är helt klart av hög kvalitet. Det ser, känns och luktar lyxigt."

Forbes

"Lädret är helt underbart att ta på. Den bästa beskrivningen jag kan ge är att det är smörmjukt."

9to5mac

"Det grå ullfodret skriker helt enkelt efter att omfamna en MacBook."

Cult of Mac

Premium-läderfodral till din MacBook

Det finns allt för många bulkiga, otympliga och stillösa skydd, väskor och skydd för MacBook. Vi ville göra någonting åt detta och på så sätt föddes varumärket Woolnut i Stockholm år 2012. Upptäck våra exklusiva fodral i läder och ull, perfekt anpassade för 13 och 15-tums MacBook Air och 13, 14, 15 och 16-tums MacBook Pro. Fodral till nya 13-tums och 15-tums MacBook Air med M2 och M3 från 2022/2023/2024 finns också tillgängliga.

Våra läderfodral ger en vacker patina i lädret efter en tids användning, vilket innebär att ditt Woolnut läderfodral blir vackrare och vackrare med tiden, desto mer det används. Insidan av våra MacBook läderfodral är gjorda i 100% äkta ull från Tyskland, varsamt framtagen i en gråmelerad ton som passar perfekt mot exteriören. Läs mer om våra läderfodral för MacBook Air och Pro på vår engelska webbplats. Där kan du också beställa ditt MacBook fodral i vår webshop med snabba leveranser inom Sverige.

Woolnut läderfodral till MacBook Pro 13+14+15+16 tum & MacBook Air 13 tum

Våra mycket uppskattade MacBook fodral finns givetvis tillgängliga för de senast lanserade MacBook modellerna, bland annat 14-tums MacBook Pro och 16-tums MacBook Pro från 2021/2022/2023/2024. Du hittar utökad information för fodralen på länkarna här nedanför. 13-tums MacBook Pro fodralet fungerar även perfekt till den nya MacBook Air med M2 släppt 2022.